BiCSi

 

Home 
Nyheder 
Baggrund 
Standarder 
Kabling 
Systemer 
BiCSi 
Links 

 

 

 

BiCSi er en uvildig og uafhængig forening for professionelle kabling og netværksfolk. 

Click for More!

 BiCSi har idag kun ganske få Danske medlemmer men antallet af medlemmer i Europa er voksende, især  i England er der en kraftig vækst i antallet af medlemmer.

De fleste større kabling producenter og producenter af tilbehør som racks og føringsveje er medlemmer af BiCSi, hertil kommer distributører og installationsfirmaer.

BiCSi mener at uddannelse er nøglen til bedre installationer, og gør et meget stort arbejde for at lave kurser og uddannelsesmaterialer.
Der findes en hel række af uddannelser som man kan tage gennem BiCSi den mest kendte er RCDD, det er uden tvivl den bedste udvilige uddannelse der findes for en professionel kabling installatør eller projektleder.
Der er desværre ingen RCDDér i Danmark idag.

Er din viden om kabelsystemer tilstrækkelig til at gå op til RCDD eksamen ? her er en test.

 I Amerika er det helt normalt at større kabling opgaver kun udbydes til firmaer som har en RCDD ansat, denne udvikling er også begyndt i England.

Den væsentligste grund er at bygnings ingeniører og rådgivere som normalt bruges til større projekter ikke kan have indgående kendskab til alle delkomponenter i et kompleks byggeri. Omkring kabling og netværk overgiver de derfor ansvaret for design, projektstyring, kvalitetssikring m.m. til en RCDD.

 Telecommunications Distribution Metods Manual
BiCSi samler alle typer informationer som: standarder, installations praksis, nationale regulativer og ideer og skriver dem sammen til det største og bedste manual på markedet.

Manualen findes også i elektronisk form.


BiCSI TDMM manual nr. 9

Et udvalgt kapitel kan læses online. 

Links:
Anixters BiCSi side
 


Copyright (c) 2000 Arne Keller
arne.keller@kabling.dk